7 maj Hav, hav och åter hav

Dygn 8 seglade vi 171 distans i undanvind och höll mellan 6-8knop genom hela natten. På morgonen ändrade vi kurs med mer ostlig bana och den ska vi hålla dom närmaste två dygnen. Det har blivit bekvämare ombord med vind och vågor akterifrån. Fortfarande inga napp trots att vi har två linor ute och byter drag hela tiden.

Vi läser böcker, solar och tar en sundowner varje kväll. Idag blir det bakning för Lennart igen då allt bröd är slut och vi hoppas på färsk fisk till middag annars blir det kött med ugnsrostad potatis med en flaska rött till. Som ni hör har vi inga bekymmer alls utan njuter av lugn avkopplande Atlantsegling.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s