6 maj Delfiner och undanvindar

Vi har seglat 129 distans senaste dygnet och totalt 1034 distans sedan start för en vecka sedan. Det motsvarar ca 191 mil och Sverige är ca 157 mil. Vi har ca 1450 distans kvar till Horta på Azorerna. Igår fick vi ett efterlängtat besök av 5 delfiner en kort stund och Johan fick mer delfinbesök på sitt nattpass då ett tjugotal delfiner simmade med båten i 20 minuter.

Vid 21 igår kväll dog vinden helt så vi fick köra motor fram till 05 innan vinden kom tillbaka. Nu seglar vi i 7 knop med vågor och vind bakom oss. Solen skiner och vi mår alla fint trots störd sömn från motorgång. Nu har vi ca 1 dags segling på samma kurs innan vi faller av mot mer östlig kurs mot Azorerna.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s