Nu är det sjösättning…

Efter mkt strul med varvet blev det äntligen dags ! Varvets chef som för övrigt är en skitstövel förhalade hela tiden därför att vi hade anlitat vaxning och polering av ett annat företag . Det enda vi kommer att sakna är hundarna som var så keliga! Vi var glada när vi äntligen fick lägga till vid vår kajplats och flytta in i båten. Air B &B kan bli tråkigt i längden. Nu kan vi sköta oss själva och fixa o dona i båten.

Det var dags att byta gummitätningen till segeldrevet som blev mer omfattande än vad vi hade räknat med ! Mekanikern som inte var av den lilla storleken hade ett styvtjobb . Dessutom sprack bakstycket när han skulle dra ur drivaxeln så då gick det ytterligare några dagar för reservdelar att komma fram. Avgasröken som skulle bytas var helt genomrostig. Dieselturbon gick heller inte att rädda så det blir en ny !

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu är det sjösättning…

 1. Ingemar Forsell skriver:

  Skönt att vara i havet igen.
  Massa strul förstår vi.
  Ha de riktigt skönt nu på slutet.
  Kram 🥰

  Skickat från min iPhone

  Gilla

 2. Anna Karin skriver:

  Det gäller att inte mucka med maffian. Ni har väl ändå lite varmare och goare väder där nere. Hör skiner solen varje dag , men det är iskallt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s