Säsongsstart för Toga

Vi anlände till Cagliari 15 april för att ” vårrusta” Toga. Marinan var inte förberedd trots kontakter via Mail. Lennart hade tuffa förhandlingar och lyckades till slut få Toga på varv för reparation och bottenmålning. Innan upptagning kontaktades dykare för renskrapning av skrovet.Språkförbistringar och annorlunda rutiner mot tidigare varvskontakter i Karibien .Google translate får hantera mycket konversation.Preliminära tidsplanen är sjösättning insluter av nästa vecka. Vi bor i lägenhet under tiden Toga är på land.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Säsongsstart för Toga

  1. Anna Karin skriver:

    Solen skiner både hos er och i Sverige, vi har fått Aloha sjösatt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s