Saint Lucia mot Martinique

Armband efter inclarering på St. Lucia

När vi når St Lucia med en omfattande inclarering in och ut på 4 tim med mycket olika dokument blir vi äntligen godkända med vita armband som visar att vi är vaccinerade och får röra oss fritt . Vatten, diesel och bensin fylls på så vi kan klara oss lite längre då vi inte vet hur tillgången är på Martinique med kravaller osv .Nu kunde vi äntligen segla från St Lucia sen eftermiddag till Martinique. Ankring med fritt fall ( elmotorn går bara upp ) i mörker var spännande. Imorgon kör vi in till varvet och hoppas på hjälp med reparation.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s