Domenica

  1. Vi seglade sen till Prince Rupert Bay. Vi gick en promenad på stranden där alla var höga. Köpte grönsaker av en rar gammal dam som sålde direkt från sin veranda. Nu är vi i Roseau och har tillbringat dagen uppe i bergen och har gått i regnskog med 2 vattenfall. I ett av dom simmade vi in i en spricka i klippan fram till fallet. Ön har en otrolig beväxtlighet och här växer avokado, brödfukter, mango, bananer, muskot, passionsfrukt m.m vilt. Imorgon bär det av till Martinique. Bilder kommer senare.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s