Saint Lucia, Saint Vincent, Bequia

Efter en fin segling till Rodney Bay på Saint Lucia blev det bad och en framme. Vi var inne i byn och strosade runt i tonerna från Raggea musik. Ett besök i marinan för en öl satt fint. Vi gick sedan till Marigot Bay. På kvällen åkte vi med en taxi till en grannby där det var fredagsfest med steetfood och musik. Vi åt en tallrik med blandad seafood som var väldigt god. Givetvis blev det en Rumpunch.

När vi sedan seglade ner till Saint Vincent slängde vi krokarna och först fick Lennart ett jättenapp så att det tjöt i rullen, tyvärr gick linan av. Ulf så då att då tar jag den. Vi skrattade glatt. Men han står på sig och sade att han hade napp. Vi drog in och såg då en stor Mahimahi som hoppade. Efter mycket jobb fick vi in den i båten. Ulf var lycklig som ett barn.

image

Lennart styckade den och den skall ätas ikväll samt ha den till fisk soppa en annan dag. Vi fick även en stor barracuda som ryckte och slängde så kroken satte sig i jollen så den blev punkterad. Vi fick laga jollen och fisken fick gå tillbaka i havet.

Vi har haft väldigt fina seglingar och goa bad. Lennart har bjudit på nybakt bröd och sockerkaka. Allt väl på S/Y Toga

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Saint Lucia, Saint Vincent, Bequia

  1. Lena skriver:

    Som vanligt är det gott att vara på vår Toga. Fisken 🐠🐟ser märklig ut😳. Hoppas den smakar bättre. Segla fint ⛵️⚓️

    Gilla

  2. Ingemar skriver:

    Det är kul om man kan Äta den också !……….🎣🍽🍺

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s