Martinique

Nu har vi bunkrat upp med mat och dricka, vi skall fylla på med färskvatten, diesel och bensin till den lilla snurran. Gennacken skall hämtas hos segelmakaren efter lagningen då den skörade när vi gick över atlanten. Vi som är med denna gången är Kapten Lennart Magnusson, Ulf Magnusson, Stefan Medin och Hans Warberg. Vi kommer troligtvis att gå ut och lägga oss i en trevlig vik på Martinique för bad och en god middag idag. Imorgon blir det att hissa segel för att gå till Rodney Bay på S:t Lucia. På planet ner med Air France ingick det en Rompunch i middagen för att stilla abstinensen när man har varit borta ett tag. 28 grader i luften och samma i vattnet.

image

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Martinique

  1. Lena skriver:

    Gottisar ☀️🏊⛵️

    Gilla

  2. Ingemar skriver:

    En Rompunch E ju Alltid Rätt !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s