Snörpvad

Onsdagen den 16 fortsatte vi norrut förbi Fort de France till en liten fiskeby Case Pilote. I hamnen gick det inte att lägga till då det var för grunt så vi lade oss för ankare utanför. Lite dyning men helt ok. Vi såg ett intressant fiske när en stor del av byns invånare bedrev ett snörpvadsfiske in till stranden från land. De blev inte mätta av den lilla fångsten, inte ens katterna som tittade på.Vi åt en pizza på byns enda restaurang, där vi fick ta ut bord och stolar själva samt att dom inte hade bestick !!!

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s