Luciafirande

På Lucia seglade vi halvvind 25 Nm från St Lucia till Martinique. Vi firade Lucia i en bukt utanför Cul de Sac tillsammans med 192 andra segelbåtar. På måndagen den 14 december gick vi int till Cul de Sac de Marine och fick en bra plats i hamnen. Här kunde vi utnyttja Wifi i restaurangerna, men de var inte bara vi som ville ha kontakt med världen så förbindelsen gick upp och ner och när det var ok så var segt som sirap. Marinornas internet som vi köpt några gånger fungerar aldrig.

Vi bokade flyfbiljetter hem på ett internetcafé. Perfekt. Vid en nogrannare summering har vi fyra handstyrt Toga 106 timmar = 4,5 dygn !. Därför var det roligt att hitta en ny Raymarin 2s i en butik. Den monterades snabbt på en halvtimma.

Toga

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s