1:a advent på Atlanten

Svag bris , sol 26 grader och 24 i vattnet. Vi har seglat med genacker i 1 dygn. 4 till 9 knop. En liten regnskur i natt och idag soligt. Skurat däck och stiibrunn samt polering av allt krom. Igår fick Lennart och Arnei en stor guldmakrill som blev till en stor festmåltid, den räcker även till en fisksoppa. Allt bara bra på Toga. Vi har kört watermakern idag och fått c:a 60 liter. Givetvis ett bad i Atlanten för att blir riktigt fräscha.Ikväll skall vi tända adventsstaken och äta pepparkakor som vi fick av Lena. Vi kommer av detta att tindra med ögonen. Atopiloten fungerar hurra, vi slipper styra för hand.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s