Dag 3 till Kanarieöarna

Igår var det ju lite vind så då badade vi i ett 21 gradigt vatten. Det var väldigt skönt och vi blev fräscha och fina. Fisken har inte hittat fram till betet hmmm. Natten var lugn med fortsatt gång på motor. Middagen bestod av älggryta från Ånge och kantareller från Fjäråsskogarna. Natten flöt på med alla pass och utan vind och fisk. På förmiddagen idag fyllde vi på tanken med mer diesel och det fungerade väldigt bra med häverten. Vid middagstid hissade vi storen och gennacken för då kom vinden. Då ökade farten och vi loggade under många timmar 8 – 10 knop. Just nu vid 5 tiden är det lite lugnare och vinden 4 – 5 sekundmeter och vi loggar 7 knop. Vi ser många stora fartyg söderut efter Afrikas kust. Vi har 400 nm kvar av 750 nm. Vi har hela tiden haft vackert väder och ser nu fram till en fin solnedgång, vissa som har rätt pass har fördelen att få se soluppgången. Stjärnorna på natten är otroligt att beskåda och alla stjärnfall och får man ju önska sig någonting. Bosse med flera har deltagit i flugjakt på flugor som bits, vi tror att jakten har lyckats. Hur hittar dom hit ut på atlanten, det fattar inte vi, nä nu slutar vi skriva för nu skall vi äta lite godis från Sven, mums !

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dag 3 till Kanarieöarna

  1. Lena skriver:

    Låter som om ni har en skön seglats Idag får fäderna extra kramar på Farsdag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s