En olycka kommer sällan ensam !

Vi har ju haft problem med autopiloten dom sista dagarna så vi beställde delar och installationen i Cartagena där det finns ett stort varv . Jag upplevde att växelspaken kändes lite annorlunda men körde in i marinan för att lägga till . Väl inne körde jag ganska sakta då det var trångt mellan båtarna. Svängde upp för att backa in vid bryggan . Skulle lägga in backen då hela gashandtaget lossnade ! Panik ! Fullständig panik ! Båten (12 ton )gled obevekligt framåt men saktades något av akterförtöjningar till några mindre träsnipor men fortsätter mot betongkajen med ett brak ! Som tur var tog ankaret mesta smällen och fören bara några jack i plasten! Hamnkaptenen kom springande och hjälpte till att förtöja . Han hade varit med förr så sätt er nu i båten och häll upp en stark drink uppmanade han oss !

img 3728
img 3729
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s