Hamnen i Benalmadena

Vi fick en bra och skyddad kajplats med el o vatten. Nu är vi i semestertider och det är fullt med folk överallt! Med cyklarna gör att vi kan ta oss runt staden och se oss omkring. Vi hittade till o med våra vänners ( Mats o Anettes ) lägenhet som låg nära stranden och den långa strandpromenaden . På kvällen åt vi på en restaurang mitt i smeten vid marinan.

Autopiloten börjar krångla

Vi började märka att autopiloten inte styrde som vanligt ! Båten krängde hit o dit på ett okontrollerat sätt ! Vad gör man då ! Jo man ringer sin livlina Thomas ( mkt erfaren jordenruntseglare !) Han kunde snabbt konstatera att roderlägesgivaren till autopiloten var trasig . Nu blir det manuell styrning hela tiden . Det ser inte så jobbigt ut när Lena styr ! Ganska behagligt ändå ! Skepparn passar på att fiska med dåligt resultat!

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hamnen i Benalmadena

  1. Marianne Berntsson skriver:

    Härligt. Vart är Ni på väg?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s