Hon ligger o vilar sig lite !

Toga fick bästa plats längst in i hamnen för att hon får vänta en månad eller två
eftersom min besättning Peter, Johan och Krister har valt att inte fullfölja seglatsen till Gibraltar !!
Känns extra tråkigt att alla av olika anledningar valde hotell omedelbart när vi kom i hamn !
När jag kom tillbaka från sjukhuset efter undersökning och röntgen var båten låst och besättningen borta !? Jag fick leta upp hotellet och efter mycket övertalning hos portieren fick jag lov att ringa till rummen och hämta nyckeln hos Krister ! Det var en käftsmäll ! Då tog jag en stor whisky och somnade så småningom ! Det kommer mera senare !

Men med stöd av nära och kära ( Lena) kommer krafterna och bättre tankar tillbaka ! Tack alla barn och goa vänner + släkten som försöker stötta mig !
I förrgår var jag på den välkända baren ” Peters ” och tog en stor öl och hamburgaren som dom är så kända för !
Förresten ska jag dit imorgon också med några svenskar som också är lite ensamma. (En mamma och två små barn som väntar på sin man på väg från St Marteen till Horta + en man vars familj har flugit hem och söker ny besättning )

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hon ligger o vilar sig lite !

  1. Max Lockström skriver:

    Hej Lennart! Har just nu läst Era enorma strapatser ute på Atlanten. Jag ryser, när jag läser om äventyret. Skönt, att det trots allt med det som hände med dig och båten, slutade lyckligt. Krya på dig och ha en lugnare resa hem uppe i luften. Hälsningar Max

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s