29 April resan startar

Vi kom genom bron från hamnen i St Martin 10:30 efter att först ha checkat ut. Efter lite småfix med att stuva undan dingen och äta lite lunch startade vi vår resa 11:30. Nu är klockan 18:20 och vi har seglat 52 distans av våra grovt planerade 2600 distans till Azorerna. Väldigt orolig sjö och 12m/s i början vilket rörde till våra magar på gasterna, Krister och Johan fick skänka lite mat till fiskarna. Lennart känner ingenting utan lagade en köttfärssås när det var som värst. Vi såg en stor val som hoppade och visade sin stjärtfena. Nu har Krister gått på första kvällsskiftet mellan 18-21. Ska bli spännande att segla på natten under stjärnorna.

Här kan ni följa oss på Predictvind

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 29 April resan startar

  1. Anna Karin skriver:

    Fair winds

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s