Le Marin

Nu har vi hämtat Toga vid bojen. Hon var så fin och oskadd. Vi hittade inte jollen vid bryggan så vi fick lift av en trevlig fransman till Toga. Det är alltid spännande med nya möten när man inte behärskar franska. Som tack bjöd vi honom på en drink dagen därpå ! Idag har vi provianterat ordentligt så vi ska klara några veckors segling norrut mot Saint Martin .

Härliga minnen från Le Marin på Martinique !

Det är alltid spännande att ligga vid bryggan på Le Marin . Idag träffade vi ett svenskt par Janne o Karin som seglat över med en Hallberg Rassy 64 . Vi bjöd på kaffe i sittbrunnen. Då plötsligt dyker hela familjen från Aurora upp ! Det blev ett kärt möte med alla tre pojkarna som stökade runt på båten och åt uppe alla våra kex och drack mjölk som kalvar !

Toga ska ju uppgraderas inför Atlantöverseglingen från Saint Marteen till Portugal så det är en del att fixa. Konstigt att man samlar på så mycket saker ! Vi lämnar en hel del på avfallshantering som lyckliga långseglare plockar på sig. Det blir en hel del nyinvesteringar också typ genuaskot mm. Ikväll är vi på fin restaurang och njuter av sista kvällen på Martinique!

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Le Marin

  1. Anna Karin skriver:

    Härligt att höra av er, det blir väl skönt att sätta segel och dra iväg norrut. Då hinner ni ju testa alla prylar ombord inför hemseglingen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s