Äntligen lite uppdatering från Toga

Veckan har fyllts av mycket stimulerande upplevelser och arbete med att få Toga redo för seglingar mot andra fina Karibiska öar. Vi måste hela tiden hålla oss uppdaterade om utegångsförbud och regelverk som gäller på andra öar. Troligen hamnar vi i karantän på några öar på vår seglats mot Martinique . På Grenada är det utegångsförbud från 24:00 – 04:00. Vad har då hänt under vår vecka efter sjösättning. Mycket bad för att svalka oss vilket innebar att Lennart lyckades dyka i med glasögonen på och de föll så fint ned till 15 m djup . Vi engagerade några dykare som inte lyckades så nu bär han reservglasögon med säkerhetsrem!!

Här ligger vi ! Bättre arbetsplats får men leta efter !
Kvällarna är magiska här nere !

Knapptryckning av genuan ! Underbart !

En liten magnetlist kan också vara bra .

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Äntligen lite uppdatering från Toga

 1. Peter Langkjær skriver:

  Meget hyggeligt at følge jeres seglads – god vind
  Ex svoger Peter

  Gilla

 2. Anna Karin skriver:

  Slit och släp, det är seglarens vardag .
  Ha det bra

  Gilla

 3. Ing-Britt Johansson skriver:

  Inte ligger ni på latsidan precis, men det är ju inte er grej. Härligt att det kan bli lite avkoppling också och lite fest emellanåt. Här har det blivit vaccinering igen. Denna gång mot influensa och en tredje covid står på tur. En fin 400 års konsert fick vi uppleva på Åhaga i tisdags. Må så gott och så kul att tala med er. Var rädd om er!
  Kramar från oss

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s