Nu börjar nästan total katastrof !

Flygresan från Barbados till Grenada via St Vincent började inte bra ! Taxin som var beställd tidigt på morgonen kom nästan en halvtimme sen ! Chauffören fick köra som en biltjuv . Väl framme vid incheckning visade sig att Lena inte var godkänd av myndigheterna på Grenada ! Inreseintyget fick göras om ! Stressiga minuter då vårt flyg skulle gå om 20 minuter ! Dålig internetuppkoppling gjorde att det tog tid ! Personalen var underbara som hjälpte till och höll kvar planet. Vi var bara 5 resenärer ombord till St Lucia men där steg det på ca 20 till . Väl framme på Grenada var det bara 2 personer som steg av ! Lena o Lennart !

Mycket omfattande kontroller av vaccineringen och ytterligare PCR prov gjordes av sjuksköterskor och personal. Vi var ju bara 2 personer så dom var uttråkade och släppte igenom oss utan kontroll av bagaget. Tur var väl det då vi hade en hel del båtutrustning , sillburkar ,Allmanskött , Kalles kaviar mm.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s