Äntligen på väg till Toga på Grenada

Nu har det gått 14 månader sedan vi lämnade Toga . Igår startade vår flygresa från Landvetter med mellanlandning i Paris som höll på att sluta i fiasko då vi nekades att checka in vårt bagage ! Efter häftig ordväxling lyckades vi lämna in vårt bagage och en rejäl språngmarsch startade mot gaten ! Allt gick bra till slut och vi kom fram till Martinique. Men då startar nya problem! Hyrbilen som var beställd av Alamo var finns det kontoret ? Då ska ni veta att utegångsförbud gäller från kl 19 så vi hade inte mkt tid. Wi-Fi-nätverket funkade inte så efter mkt diskussion så fick vi hyrbilen utan deposition. Vi hann precis köra till Le Marin och till lägenheten. Rusa ut och beställa en pizza o öl innan utegångsförbudet började gälla !

Det är många dokument till myndigheter som krävs innan vi får komma till olika länder

Idag har vi tagit PCR prov som skall gälla till Grenada . Det var den där pinnen i näsan som skall köras i så långt det och som tydligen röras runt så länge det går ! Sedan har vi kontaktat marinan här på Le Marin så vi får kajplats när vi seglar hit i November. På eftermiddagen fick vi tid att ta ett dopp i havet ! Det där första badet är magiskt ! Vi hade glömt av hur varmt vattnet är ! Vi simmade omkring säkert i en halvtimme och bara njöt!

St Anne

Så glada efter ett efterlängtat bad

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Äntligen på väg till Toga på Grenada

 1. Gunilla Eriksson skriver:

  Härligt☀️

  Gilla

 2. Anna Karin Hedborg Ekeblad skriver:

  Lycka till, hoppas att plussidan ( bad värme segling) uppväger minussidan ( pcr test, karantänen, byråkratiskt krångel)
  Hälsningar och Kramar AK och Th

  Gilla

 3. Kjell o Marita skriver:

  Huga vad jobbigt har haft det! Hoppas ni kan njuta nu, firar ni bröllopsdagen nu? Marita o jag hade aldrig klarat detta, skönt ibland med ”vanlig” husbil.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s