Idag 26/8 anlände vi till Grenada

Anropade Port Louis för karatäntegistrering. Temp kontrollerades och vi fick info om karantän i 10 dagar på båten .Vi lade oss på svaj i speciellt område. Ganska många båtar låg där och väntade. Nu börjar dag 1 ! Lena har skrivit en att göralista som säkert tar en vecka ! Lennart började med att fixa lite med utombordaren .Lena hoppas också på att hinna läsa lite och sticka under dessa dagar.Som sagt så ska vi försök få tiden att gå med många kaffe med dopp ( bad alltså ) . Vi kommer att ha ett längre uppehåll med bloggen då vi måste hitta en lösning med ett lokalt simkort som vi köpt.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s