Toga på väg mot Grenada etapp 1

Nu har vi seglat 250 Nm Lika långt som från Oslo till Köpenhamn på tre seglingsdagarna . Vi startade på Sint Maarten vidare till St Barth , Guadeloupe, Le tres Isles , Martinique. Under dessa seglingsetapper har vi sett stora stim med delfiner som följt oss ,en och annan sköldpadda när vi ankrat. Tyvärr ingen fiskelycka. Vissa av seglingarna har varit långa , med fin vind på 9-14 m/s. Höga atlantdyningar som av och till duschat oss i sittbrunnen.Vi har hunnit med att fixa en icke fungerande winsch, haft ett evigt trassel med utombordaren som strejkat och fortfarande strejkar vilket har begränsat oss i hamnen på Le Marin. Nu har vi clarerat in och ut från Martinique och på söndag bär det av mot Grenada. Pappersexercisen till Grenada har vi klarat av så nu väntar karantän på redden i 14 dagar innan vi får gå iland. Inläggen på bloggen blir begränsade då vi inte har tillgång till fungerande Wi-Fi och nätverk.. när så erbjuds kommer vi att uppdatera bloggen.

Winscharbetet
Fisket utan resultat
Nu går denna motor vidare till de sälla ….
Segling i hård vind

Les Saintes
Lite nattsegling blev det

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s