Karneval

Vi har varit på Domenica och där var det grillparty ena dagen och karneval andra dagen. Vi var även uppe i Indien river och såg då stugan där man spelade in Pirates of Carrabien. Riktigt trevligt och nu har vi landat på Marie Galante å då är det karneval här i kväll, vilken tur. Det är riktigt varm och gott och vi har haft kanon seglingar. Uppkopplingen och internet är problem på dessa öar och vi hoppas att få bättre uppkoppling i morgon så vi kan lägga ut lite bilder.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s