Martinique to Union

Captain Arne with crew Vera, Carmen, Mona and Wolfgang lämnade Le Marin 3 jan och ankrade första natten vid St Anne. Morgonen därpå siktades St Lucia. Vi beslöt att segla förbi Rodney Bay och gå direkt på Marigot Bay. Otroligt stora segel och motorfartyg gled in i den trånga viken under kvällen. Vi seglade vidare till St Vincent Cumberland Bay i 12 – 13 ms och möttes av flera uppvaktande boys som erbjöd tjänster. En mötte långt ute men andra tog över. Det var svårt att förstå hierarkin men till slut tog en över och knöt oss med akterlina till en palm vid stranden. Dagen därpå styrde vi mot Bequia. Vi fick ett åskväder med 14 – 15 ms och tog in ett ytterligare rev. Vi gick in i den stora Admirality Bay och fann en plats bland säkert hundra ankrade båtar. Vi tog jollen på kvällen och fick en trevlig fiskmiddag på Lauras.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Martinique to Union

  1. Ingemar skriver:

    Segla lugnt, njut och ha det gott! Vi kommer 20 jan. 😎

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s