Äntligen är vi hos Toga på Marinan på Grenada ,

Nu är vi på plats på Clarks Court Marina, Grenada . Arbetet med att bli färdiga med Toga inför sjösättningen har varit intensiv då vi endast har haft 3 dagar på oss. Vi har haft god hjälp av killarna på Marinan. Tack vare Lennart och Raymonds intensiva arbete ( Skitjobb !, byte av avloppsslangar till förpikstoan ) är vi nu klara för sjö sättning imorgon kl 08.00. Lena har diskat av alla bestick och porslin som inte mår så bra i fukt o värme. Dessutom har vi klättrat upp o ner via en stege vilket Lena har upplevt lite ” farligt” högt.
Dessutom har haft en fint besök från våra grannar i Hasselösund som är ute och seglar under ett helt år ! Vi fick möjlighet att leverera lite viktiga prylar ( mobil , Kalles Kaviar och en adventsljusstake mm ) från Sverige . Trevligt möte blev det !

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s