Iles des Saintes

Antiqua sket sig då vindarna ville annat, så det blev Guadeloupe. Första natten låg vi innaför korallrev på norra sidan. Nästa dag hade vi en otroligt fin segling. Vi låg över i en fin vik med sköldpaddor m.m. Susanne hade lite otur med fisket för när hon drog in reven var det bara kvar ett stort huvud, självklart var det en gulfenad tonfisk som tog hennes fångst.

Vi fångade en King Makrill och en tonfisk som vi njöt av med squash och stekta bananer och ett kalt gott vin. Idag seglade vi vidare till Illes Santes och vi njuter just nu av en god rumpunch innan maten. Imorgon har vi tänkt att gå till huvudstaden på Guadeloupe för shopping av diverse, men givetvis lite mat och tanka vatten. Vi badar varje dag i ett klart fint vatten. Idag tog en jättestor Mahi Mahi hela reven med agn och allt, det tjöt i rullen. Lite senare fångade vi det största vi fått på reven, det var en söt flicka som surfade lite nära båten.

P2470725P2470731P2470734P2470742P2470746P2470749P2470763P2470768

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s