Ny go besättning

Vi checkade in på St Martin. Fixade gas, biminitoppen som fått lite stryk så att sömmarna gått upp. Renoverade vattenpumpen och installerade en antennswitch till AIS och VHF. Bunkrade dryck och lite mat. Drack vår första rumpunch dock ej den sista…..

Vi drog vidare efter en krånglig utcheckning hos tullen med broöppning. Nästa anhalt blev paradisviken som heter Colombier. På vägen dit drog vi givetvis upp en King Makrill som vi tillagade. Vi såg massor av vattensköldpappor och vi hade säkert 15 småhajar runt båten som ville ha mat. Då Ulf hoppade i för att filma hajarna under vattnet blev dom skiträdda och försvann. Idag är det Susannes dag då hon blir firad på sin 60 årsdag. Hon blev uppvaktad på sängen med frukost och presenter, Ulf hade även fixat ett fint flaggspel i sittbrunnen. Vi sitter just nu och äter en god lunch i Gustavia på ST Barth. Den gamla svenskön. Bilder kommer senare då internet är kass här.

 

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ny go besättning

 1. Eva bergqvist skriver:

  Skepp ohoj kära Togabesättning! Sämre kan man ha det 👍😎 Inte alls avundsjuk😭
  Herregud vilken fin firre. Ser riktigt läcker ut.
  Grattis Susanne på födelsedagen🌺
  Ha en fortsatt fin seglats.
  😘Kram eva björn

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s