Från Dominica till Les Saintes (de heliga öar)

Dominica bjöd som vanligt på fina upplevelser. Fantastiskt vänliga o hjälpsamma boatboys som fixar det mesta. Det blev en turnés roddbåt på " djungelfloden" med lokal guide som rodde båten . Fick fick ett stopp i en spartansk genuin bar innan hemfärd . Passade på att promenerar en stund i byn innan " vår" boatboy skjutsade oss till Toga. På kvällen blev det Barbecuearty på stranden anordnat av alla boatboys,alla besättningarna var inbjudna. Trevliga möten med seglare från olika nationer. Vi hittade även några svenskar på segeläventyr. Idag torsdag 9/2 har vi seglat i god vind till de heliga småöarna. Just nu har vi ingen Wifi så bilder kommer senare

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s