Gott Nytt År !

Torsdag 29. dec 6 sm halvvind från Canouan till Tobago Keys, där vi snorklade med sköldpaddor. Det blåste en del, så det var inte möjligt att snorkla på yttre revet och natten var rätt gungig. Vi åt en härlig barbecue på stranden med hummer & kyckling, som dom lokala trollade fram i små interimistiska grill kök och generator.

Fredag 30. dec blåsigt og store svallvågor, 8 sm kryss tillbaka till Canouan. 50 ECD för boj helt nära hotel strand på 3m. Fik bra vatten hos Johns Marine Service för 1 ECD / gallon. Han tar 15 ECD / gallon diesel vilket är rimligt.

Lördag 31. dec 19 sm kryss från Canouan til Mustique. Fin boj ECD 200 för upp till 3 nätter. Hade planerat att festa på Basils Bar., men entré var 20 USD per person inkl barn, så vi gick upp till View Point Bar i stället som skulle ha fest…vi var 5 plus 3 andre gäster…mycket hög calypso house musik och billiga drinkar…20 ECD för 3 rom & lite cola ;o)

Söndag 1. jan gick vi en lång tur till sydspetsen av Mustique, fantastiska stränder. Vi kom sent i väg, så seglade endast 9 sm till Friendship Bay, Bequai. Vi ligger i fint lä, lite svallvågor, med ankare fram & akter. Träffade en svensk båt med 2 tonåriga som hade seglat från Stockholm i juli, genom Göta Kanal, över sydspetsen av Norge till Skottland, ner till Cap Verde ock ankommit till Martinique på juldagen…dom hade haft hårt väder hela vägen med 17-26 m/s! Friendship Bay är riktig trevlig, väldigt stilla ock fin.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s