Sjösättning

Nästa vecka åker bröderna Arne, Lennart och Ulf Magnusson (nämnda från öst till väst)ner till Grenada för att sätta Toga i sjön.p2470111

Den har stått väl surrad på land för orkaner, som inte har drabbat området detta året. Det var orkaner längre norrut och som ni läst i tidningarna drabbades framför allt Haiti. Det är ju alltid massa att ordna med för en ny säsong, med bottenmålning, puts och vaxning m.m. Vissa saker har Lennart köpt på plats, men det finns alltid massor att gå igenom. Lite mer solpaneler att sätta upp m.m. Båten skall sedan seglas upp till Martinique. Vi kommer att få rapporter från deras äventyr. Förhoppningsvis även lite foton. Vi ser fram mot att storfiskaren Ulf tar kort på fångsten som han fått med dom nya medskickade stora bläckfiskdragen med jättekrokar. Gulfenad tonfisk och Mahi mahi förutsätter vi att hugga på krokarna, kanske även Barracuda.

blackfisk

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s