Bequia

Vi har det bra, visserligen tappade jag min iPhone i vattnet när jag snabbt fick hoppa i vattnet eftersom dingen flöt iväg innan vi hunnit lägga fast den när vi kom hem efter en god rompunch vid Marigot Bay. Konstigt att telefonsvararen går in på 25 M djup.Efter Marigot Bay var vi en natt vid Wallilabo Beach, där delar av Pirates of Caribien spelades in. Vattnet tog slut där så vi seglade till Kingston och lyckades få vatten från en fiskebåt.
Med fulla vattentankar och för fulla segel har vi nu kommit till Bequia. Vi,ligger för ankar en bit från stranden. Tog jollen in och sitter på Steelband Cafee och njuter av en kall öl. Imorgon väntar mycket bad och kanske att vi seglar vidare.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bequia

  1. Hans skriver:

    Jag ser att ni har det riktigt bra !!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s