Martinique

Efter att ha seglat Toga först 3 veckor från Kroatien till Sardinien och sedan 9 veckor från Gibraltar via Teneriffa och Cap Verde, sedan över Atlanten till Västindien och runt bland öarna i 2 veckor är det nu time att lägga båten i Marinan på Martinique och flyga hem. Lennart kommer tillbaka och har med sig Lena för att segla ett antal veckor. Det är varmt och skönt här med c:a 27 grader dygnet runt och lika varmt i vattnet, så vi får se hur det blir att komma hem till snö och minusgrader. Det blir att gå igenom alla kort och lägga ut, så ni kan se hur bra vi har haft det. Alla filmsnuttar skall redigeras och klippas ihop.

BP151221-0055

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s