St Lucia

Nu har vi lämnat av Lennart och Kristian och begett oss efter en fin segling ner till Rodney Bay på St Lucia i mellan 7 – 8 knop. Här nere är det ju ungefär samma temperatur på dagarna och nätterna året runt. Jag ligger i sittbrunnen för att få lite friska fläktar på natten och i natt kom det en riktigt stor regnskur som väckte mig. Det var bara att snabbt ta in allt så det inte blev blött och lägga sig ner i kojen. Nu skall vi gå vidare söderut till Maribo Bay. Idag är det växlande molninghet med några friska regnskurar.

Toga

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s