Avfärd 17 november

Dagen har bestått av att tankbilen kom så vi kunde fylla diesel i tanken och i alla dunkarna som vi skall ha i reserv. Gårdagens långa lista på inköp bockades av i affärerna och stuvades sedan in på diverse ställen i båten, Kristian har skrivit en lastplan över detta så vi hittar maten m.m. Han tog även en lång promenad för byte av gastub då bilen var upptagen av inköpsgänget. Nu är sista tvätten inlagd i maskinen och vi väntar på att den är klar så vi kan stoppa in den i torktumlaren. Imorgon skall vi fylla på med vatten och sedan bär det av mot Cap Verde. Vindarna verkar vara med oss med slör och halvvind på 4 – 10 m/s. På den nedre bilden kan ni se en slank Kjell in box för att skruva fast pulpiten. Kan nämnas att han behövde hjälp med att komma upp. Lena vinkar av oss imorgon innan hon tar hyrbilen till flyget för att åka hem till Göteborg. Vi kommer att uppdatera med lite texter kanske varannan dag och var vi befinner oss på väg ner till Cap Verde.

DSC03279DSC03277

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Avfärd 17 november

  1. Inger Berndtsson skriver:

    Lycka till på resan. Trevligt att följa er från Sverige/Örebro. Hälsningar Inger och Lars

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s