7 November, 2015 12:36

Vi startade 14.00 från Gibraltar 6/11 och seglade med bra vindar ut till atlanten, man såg många fartyg så det var viktigt att gå på rätt sida i farlederna. Många delfinstim följde oss och hoppade runt båten, vissa på tvären framför fören. Det är ett trevligt sällskap ute på havet. Till middag åt vi en god varmrökt lax som Bosse och Lennart tillagade. Britt har putsat och fejat i hela båten så nu får vi ha solglasögon på oss då det det blänker överallt. Vi provade spirbommen och kom på lite förbättringar som vi fixat idag. Givetvis slog skotet av mig glasögonen så nu är det väl en dlefin som ser bra ut. På natten började första 2-timmarspassen efter en lista och jag fick bara ett nattpas då jag inte är helt frisk från halsont och feber, men det blir bara bättre. Turen ner från sundet med friska vindar gjorde att vi fick god fart med rekord på 14 knop. Nu är det tyvärr stilla så gjutjärnsgenuan är igång och fisket har startat. Vi kommer att gå lite västerut för att fånga vindarna imorgon. Det är varmt och gott och solen skiner.

This e-mail was delivered via satellite phone using Global Marine Networks, LLC’s XGate software. Please be kind and keep your replies short.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s